روغن کنجد کف نمی کنه مگر اینکه..
کف کردن روغن کنجد یکی از عوامل نارضایتی خانم های خانه دار می باشد و
باعث می شود که برای راحتی آشپزی خود از روغن های صنعتی استفاده کنند و خلاصه قید سلامتی خودشان را بزنند!
اما اصلا علت کف کردن روغن کنجد چیست ؟!
دلیل های زیادی برای کف کردن روغن کنجد وجود دارد که چند موردش را در این مقاله خواهیم گفت
که هم حوصله شما عزیزان سر نرود
و هم با رعایت یک سری نکات ساده ، آشپزی راحت و سلامتی را داشته باشید
روغن تصفیه نشده
یکی از دلایل اصلی این موضوع ، روغن تصفیه نشده است!
که علاوه بر این داستان ، ضررهای زیادی را هم روغن تصفیه نشده به بدن میزند!
که ضررها و خطرهای این نوع روغن را در مقاله مضرات جبران ناپذیر روغن تصفیه نشده صریحانه بیان کرده ایم
و پیشنهاد می کنیم حتما مطالعه بفرمایید..
روغن ارده کنجد
یکی دیگر از دلایل ، استفاده از روغن ارده است!
روغن ارده موقع سرخ کردن کف می کند که این به دلیل نفوذ اب درون دانه ها در مرحله خیساندن است!
که این به مرور باعث اسیدی شدن روغن می شود!
کلا بر خلاف اون چیزی که در عام ، جا افتاده است
روغن کنجد اولویت زیادی نسبت به روغن ارده کنجد داشته و دارد!
که در یک مطلب جداگانه و تفصیلی در مورد این موضوع مهم صحبت خواهیم کرد
پرس گرم
و دلیل آخری که اینجا خدمت شما عزیزان همراه سایت عرض می کنیم
مربوط به نحوه تولید روغن می باشد!
همان طور که میدانید روغن کنجد به دو روش تولید می شود
یک روش ، پرس گرم می باشد و روش دیگر نیز پرس سرد که روش پرس گرم بدترین نوع روش تولید می باشد!
یکی از مضرات این روش
کف کردن روغن و از بین بردن خواص اصلی روغن می باشد!
در مورد مضرات روغن کنجد تولید شده به روش پرس گرم در آینده بیشتر توضیح خواهم داد
اما اگر بخوام خلاصه در مورد پرس گرم توضیح بدم اینه که
همونطور که از اسمش معلوم هست برای تولید روغن از حرارت استفاده می شود یعنی به دانه حرارت زیادی وارد می شود و
بعد تحت فشار پرس ، روغن گرفته می شود
و در این روش برای استحصال حداکثری روغن از دانه ، از چندین ماده شیمیایی نیز استفاده می شود!
و با این شرایط یعنی حرارت زیاد و اضافه کردن مواد شیمیایی و هزاران بلایی که سر این روغن اورده شده! کف کردن روغن بی دلیل نیست!